Страхова компанія ”USI” – страхові аферисти! Українці, будьте обережні!

Доброго дня! Хотілось би, щоб якомога більше людей побачило це повідомлення!!! У мене стався наступний випадок, я застрахував свою поїздку за кордон, і у звязку з тим що захворів на Covid 19, не зміг поїхати. Про все це, звісно, повідомив вчасно дзвінком на гарячу лінію цих страхових аферистів. Вчасно надав підтверджуючі документи і очікував відповіді. В січні я направив їм документи, після чого мені надіслали проміжну відповідь (типу уточніть деяку інформацію). А в червні мені надали остаточну відповідь, що страхова не буде відшкодовувати жодної копійки бо (дослівно): сума, що підлягає поверненню туристичною компанією за туристични продукт більша, ніж сума страхового відшкодування належна до виплати. І це стало підставою для не виплати мені коштів!
Так звана страхова компанія usi – це аферисти які зацікавлені лише в одному, щоб в жодному разі не виплатити вам відшкодування!!! І роблять це абсолютно неправомірно. Моєю відповіддю їм буде судовий позов!
———————–
Інфо про власників:
Кочерев Олексій Сергійович, сукупна власність 59,77%;
Білий Іван В’ячеславович, сукупна власність 24,43%;
Кочерева Діана В’ячеславівна, сукупна власність 24,43%;
та інші…
—————-
 
Для поширення вашого відео чи повідомлення в Мережі Правди пишіть сюди, або на email: pravdaua@email.cz
 
Найкращі пропозиції товарів і послуг в Мережі Купуй!
 
Ваші потенційні клієнти про потрібні їм товари і послуги пишуть тут: MeNeedit
 
—————-
 
Мережа Правди працює за технологією MassReaders та об’єднує понад 5’000 популярних сайтів різноманітної інформаційної тематики, які щодня публікують свіжі, цікаві і актуальні статті українською, російською та англійською мовами.
 
Величезна щоденна аудиторія Мережі дозволяє бути ефективним каналом поширення інформації, впливати на громадську думку читачів і фантастично підвищувати Індекс Цитуваня політиків і їх програм, публічних особистостей, а також товарів і послуг.
 
Усі сайти мають мобільні версії і представництва в соціальних мережах. А також читачі мають можливість підписатися на отримання актуальної інформації і привабливих пропозицій за допомогою електронної пошти.
 
Для виробників та комерсантів пропонуємо публікацію рекламних повідомлень, які можуть містити:
 
– інформацію про нові продукти або акції вашої компанії;
– нагадування про ваші продукти чи послуги (анонси, огляди, статті, відеоматеріали);
– інформацію для зміцнення репутації вашої компанії і торгової марки;
– інформацію для збільшення впізнаваності вашого бренда;
– інформацію для підвищення лояльності до вашої компанії і торгової марки;
– інформацію, що викликає додаткову стимуляцію цільової аудиторії для здійснення покупки.
 
Пропонуємо регулярне (можливе і щоденне) поширення ваших прес-релізів, новин, анонсів, youtube відео, акаунтів у соціальних мережах та інших інформаційних матеріалів за допомогою Мережі Правди
 

         

leave a reply: